Μετρητής Επισκεπτών
ΣήμεραΣήμερα4
ΧθέςΧθές68
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα66
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα846
ΣυνολικάΣυνολικά46782
Φόρμα Σύνδεσης

  Συνδεθείτε στο Facebook με το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Η ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ

από την επίσημη ιστοσελίδα και το facebook του σχολείου.

   

 Animated BookΤελευταία ΝέαAnimated Book

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου ΩραιοκάστροΟ Διευθυντής και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

εύχονται στους μαθητές και τις μαθήτριες

Καλή Σχολική Χρονιά!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΠΕ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΠΕ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚ

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στο Γυμναστήριο του σχολείου μας παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος, "Με όχημα την Τέχνη του Θεάτρου", με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ευγενία Μπάτζιου, την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου και την κ. Ευαγγελή Βλάχου.

 

Από την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο Γυμναστήριο του σχολείου μας φιλοξενήθηκε η έκθεση ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, με υπεύθυνη την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου καθώς και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, με υπεύθυνο το κ. Γεώργιο Κυρβασίλη, με έργα μαθητών μας.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ πραγματοποιήθηκε Έκθεση Φωτογραφίας με έργα μαθητών που συμμετείχαν στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα "Φωτογραφία και Δημιουργία". Επίσης, την ίδια ημέρα, παρουσιάστηκε και η Θεατρική Παράσταση "Γεύσεις από Φύση και Πολιτισμό", υπό την καθοδήγηση της κ. Λιάπη (σκηνοθεσία και σενάριο) και του κ. Ξανθού (μουσική). 

 Περισσότερα...

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στις Μουριές Κιλκίς.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 μαθητές/-τριες, γονείς και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου συμμετείχαν στον 6ο Φιλανθρωπικό Αγώνα - Βουνού - Αυτισμός - Ελπίδα.

Περισσότερα...

Την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 οι μαθητές/-τριες, της Β' Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...
Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 οι μαθητές/-τριες, της Α' Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.Περισσότερα...

 

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ