Μετρητής Επισκεπτών
ΣήμεραΣήμερα51
ΧθέςΧθές69
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα595
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1682
ΣυνολικάΣυνολικά68779
Φόρμα Σύνδεσης

  Συνδεθείτε στο Facebook με το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

Η ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ

από την επίσημη ιστοσελίδα και το facebook του σχολείου.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

   

 Animated BookΤελευταία ΝέαAnimated Book

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

21 Μαΐου 2019: συμμετοχή της Α' και Β' Τάξης του σχολείου στο Φεστιβάλ Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Ρομποτική και Φύση".

15 Μαΐου 2019: πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκσρομή του σχολείου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

9 Μαΐου 2019: στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την Θεματική Εβδομάδα, η Β' τάξη επισκέφθηκε το Μοναστήρι Γρηγορίου του Παλαμά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

 Περισσότερα...

8 Μαΐου 2019: στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την Θεματική Εβδομάδα, η Α' και Β' τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκε την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Υ.Ε.Ε.Β.Ε.) και την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Περισσότερα...

7 Μαΐου 2019: Στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στην ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ, το ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ και τη ΧΡΗΣΗ ΑΛΚΟΟΛ από τους οδηγούς, στους μαθητές της Γ' τάξης.

Περισσότερα...

6 Μαΐου 2019: στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ στους μαθητές της Γ' Τάξης.

Περισσότερα...

6 Μαΐου 2019: το σχολείο μας βραβεύτηκε γιατί οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν τις περισσότερες συμμετοχές ανάμεσα στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου στον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός Ελπίδα.

18-21 Απριλίου: στα πλαίσια των προγραμμάτων καινοττόμων δράσεων, πραγματοποιήθηκε τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στις Θερμοπύλες, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Μυκήνες και Ύδρα Σπέτσες.

Περισσότερα...

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου με εκπροσώπους τους μαθητές της Β' Γυμνασίου, Αλέξανδρο Αστερίου, Αντώνιο Δημήτριο Κυριαζή και Μάριο Μιχαλόπουλο έλαβε μέρος στο 11ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας που διοργανώθηκε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών NOESIS, για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων.

Περισσότερα...

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019: στο πλαίσιο των μαθημάτων της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής και Τεχνολογίας, την Δευτέρα 08 Απριλίου 2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των Τμημάτων Γ1 και Γ5 στον Αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Βεργίνας.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού το σχολείο μας συμμετείχε στον 7ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού "Αυτισμός Ελπίδα".

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και στο πλαίσιο των δράσεων Lets do it Greece, ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ, το σχολείο μας  συμμετείχε σε δράσεις εθελοντισμού για το περιβάλλον, όπως ο καθαρισμός της αυλής και του παρακείμενου αλσυλίου και η συμμετοχή σε graffiti σε εξωτερικούς τοίχους του σχολείου, με τη βοήθεια ειδικών.

Περισσότερα...

Τρίτη 2 Απριλίου 2019: η χορωδία και η ορχήστρα του Γυμνασίου μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 11η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι Καρδίτσας. Το μουσικό σύνολο του σχολείου μας εμφανίστηκε στις 2 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του "Moyzaki Palace Hotel" και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τους διοργανωτές του φεστιβάλ και συναδέλφους μουσικούς. 

Περισσότερα...

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη της Α' Τάξης στο Βασιλικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας για την παρακολούθηση της παράστασης "Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου".  Επίσης οι Β' και η Γ' Τάξεις παρακολούθησαν στην Μονή Λαζαριστών την παράσταση "Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάωυχτα".

 

 

Περισσότερα...

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, οι μαθητές της Γ' Τάξης Σπανουδάκης Σταύρος και Σπανάκης Μηνάς και της Β΄Τάξης Γκουντής Αντώνιος, συμμετείχαν στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WROHellas 2019 και κατέκτησαν την τρίτη θέση.

Περισσότερα...

Στις 12 Μαρτίου 2019, οι μαθητές της Γ' Τάξης ενημερώθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας, με θέμα την ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης του μαθητικού πληθυσμού.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, οι μαθητές της Γ' Τάξης Σπανουδάκης Σταύρος και Σπανάκης Μηνάς και της Β΄Τάξης Γκουντής Αντώνιος, συμμετείχαν στους Περιφερειακούς Αγώνες Κεντρικής Μακεδονίας για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WROHellas 2019, στην κατηγορία "Πρωτέας" και προκρίθηκαν στον Τελικό του Διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 16 και 17 Μαρτίου 2019.

Περισσότερα...

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

εύχονται στους μαθητές/-τριες και στους γονείς τους

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

12-20 Δεκεμβρίου 2018: στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού του σχολείου μας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, και με την υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Β1 και Β2 του σχολείου μας παρακολούθησαν στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. την σχολική παράσταση με τίτλο "Αφιέρωμα στον Γκέρσουιν". Στις 7 Δεκεμβρίου 2018, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ' τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. την Ανοιχτή Πρόβα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2018, και στα πλαίσια των μαθημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Γ3 και Γ5, της Γ' Γυμνασίου, στην Έκθεση Αρχαίας Κινέζικης Τεχνολογίας στο Noesis, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Στις 26 και 29 Νοεμβρίου 2018, και στα πλαίσια των μαθημάτων Πληροφορικής και Τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των τμημάτων Α2 - Α4 και Α1 - Α3 αντίστοιχα, της Α' Γυμνασίου, στην εταιρία Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Robot SetGo στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στο Γυμναστήριο του σχολείου μας παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος, "Με όχημα την Τέχνη του Θεάτρου", με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ευγενία Μπάτζιου, την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου και την κ. Ευαγγελή Βλάχου.

 

Από την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο Γυμναστήριο του σχολείου μας φιλοξενήθηκε η έκθεση ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, με υπεύθυνη την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου καθώς και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, με υπεύθυνο το κ. Γεώργιο Κυρβασίλη, με έργα μαθητών μας.

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ πραγματοποιήθηκε Έκθεση Φωτογραφίας με έργα μαθητών που συμμετείχαν στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα "Φωτογραφία και Δημιουργία". Επίσης, την ίδια ημέρα, παρουσιάστηκε και η Θεατρική Παράσταση "Γεύσεις από Φύση και Πολιτισμό", υπό την καθοδήγηση της κ. Λιάπη (σκηνοθεσία και σενάριο) και του κ. Ξανθού (μουσική). 

 Περισσότερα...

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στις Μουριές Κιλκίς.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 μαθητές/-τριες, γονείς και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου συμμετείχαν στον 6ο Φιλανθρωπικό Αγώνα - Βουνού - Αυτισμός - Ελπίδα.

Περισσότερα...

Την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 οι μαθητές/-τριες, της Β' Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...
Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 οι μαθητές/-τριες, της Α' Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.Περισσότερα...

 

 

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ