Μετρητής Επισκεπτών
ΣήμεραΣήμερα21
ΧθέςΧθές55
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα115
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα841
ΣυνολικάΣυνολικά41372
Φόρμα Σύνδεσης

  ΣυνδεθεΊτε στο Facebook με το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Παρακαλούμε τους γονείς να ενημερώνουν τηλεφωνικά το σχολείο για την απουσία του παιδιού τους, την ίδια μέρα, έως τις 8:15 π.μ.

    

 Animated BookΤελευταία ΝέαAnimated Book

Την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 στο Γυμναστήριο του σχολείου μας θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος, "Με όχημα την Τέχνη του Θεάτρου", με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ευγενία Μπάτζιου, την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου και την κ. Ευαγγελή Βλάχου.

 

Από την Πέμπτη 24 Μαϊου 2018 στο Γυμναστήριο του σχολείου μας θα φιλοξενηθεί η έκθεση ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, με υπεύθυνη την κ. Κωνσταντίνα Βλάχου καθώς και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, με υπεύθυνο το κ. Γεώργιο Κυρβασίλη,με έργα μαθητών μας.

 

Την Τετάρτη 23 Μαϊου 2018 στο Αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου θα φιλοξενηθεί Έκθεση Φωτογραφίας με έργα μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα "Φωτογραφία και Δημιουργία".

Την Πέμπτη 17 Μαϊου 2018 πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας στις Μουριές Κιλκίς.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 μαθητές/-τριες, γονείς και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου συμμετείχαν στον 6ο Φιλανθρωπικό Αγώνα - Βουνού - Αυτισμός - Ελπίδα.

Περισσότερα...

 

Την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 οι μαθητές/-τριες, της Β' Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 οι μαθητές/-τριες, της Α' Γυμνασίου επισκέφθηκαν το Μουσείο Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Οι ομάδες Βόλεΰ, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου του σχολείου μας συμμετείχαν στους διασχολικούς αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ το Μάΐο του 2018.

Περισσότερα...

 

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ