ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

 

30  Νοεμβρίου 2007

Παρακολούθηση του Μιούζικαλ «ΑΝΝΙΕ»

Στα πλαίσια ανάδειξης της πολιτιστικής διάστασης της εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης ? Μιούζικαλ «ΑΝΝΙΕ».

Στη Νέα Υόρκη του 1930, η γραμματέας ενός πολυεκατομμυριούχου, επιλέγει ένα ορφανό κορίτσι για να το φιλοξενήσει στην έπαυλη του εργοδότη της. Η μικρή Άννυ θα αρχίσει να ζει παραμυθένια, αλλά η ευτυχία της θα κινδυνεύσει από την ιδιοκτήτρια του ορφανοτροφείου και το ρέμπελο αδελφό της.

 

06  Δεκεμβρίου 2007

3ο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Στα πλαίσια του ΣΕΠ  η Γ' Τάξη πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο 3ο ΤΕΕ-ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Την επίσκεψη οργάνωσε η καθηγήτρια γαλλικών κ. Ελένη Κομπατσιάρη, που ήταν και υπεύθυνη ΣΕΠ.

07  Δεκεμβρίου 2007

1η Βιολογική γιορτή που διοργάνωσε το δίκτυο Βιολογικών προϊόντων του Σ.Β.Ε. στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ

Στα πλαίσια των μαθημάτων Βιολογίας και Οικιακής Οικονομίας, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη για το τμήμα Β1 στην «1η Βιολογική γιορτή που διοργάνωσε το δίκτυο Βιολογικών προϊόντων του Σ.Β.Ε. στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ», με σκοπό την ποιοτική διατροφή, την προστασία του περιβάλλοντος και το βιολογικό τρόπο παραγωγής προϊόντων. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση με θέμα: «Οι μαθητές γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα». Οργανωτής της επίσκεψης ήταν ο γεωπόνος, κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης.

19  Δεκεμβρίου 2007

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

Στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη για τους μαθητές των τμημάτων Α2 και Α3, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε κοινωνικά θέματα και στον εθελοντισμό. Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το έργο που επιτελείται στο Ε.Π.Χ., ξεναγήθηκαν στους χώρους του και προσέφεραν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνταν εκεί. Την επίσκεψη οργάνωσε  η θεολόγος, κ. Περσεφόνη Λιάπη.