ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

«Ψηφιακή Τάξη»

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιμορφώθηκαν και δίδαξαν τους μαθητές της Α? Τάξης με τη χρήση Η/Υ είναι: η μαθηματικός κ. Χρυσάνθη Χάϊδα, η γεωλόγος κ. Ευγενία Μπάτζιου με Πιστοποίηση Α? Επιπέδου στα πλαίσια της πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» (Γ? ΚΠΣ), η φιλόλογος κ. Αικατερίνη Μόμτσιου, (Α? ΕΠΙΠ ), ECDL (2 ενότητες), ο γεωπόνος κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης (Α? ΕΠΙΠ) Vellum Global και ο φιλόλογος κ. Σάββας Φράγκος.

16 Οκτωβρίου 2009

Παγκόσμια Ημέρα Τροφής,

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Τροφής, στα πλαίσια της ActionAid. Οργανωτές της εκδήλωσης ήταν η θεολόγος κ. Περσεφόνη Λιάπη και ο μουσικός κ. Χρήστος Ξανθός.

 

Δείτε ένα video από τη δράση.

 

Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση της ActionAid

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση της ActionAid, με τίτλο «One Goal»: ένα μάθημα για όλους . Ο στόχος ήταν να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχής μαθητών σε μάθημα που οργανώθηκε ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες του κόσμου που υποστηρίζουν την ActionAid. Οργανωτές της εκδήλωσης ήταν η θεολόγος κ. Περσεφόνη Λιάπη και ο μουσικος κ. Χρήστος Ξανθός.