ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

«Ψηφιακή Τάξη»

 

Οι εκπαιδευτικοί που επιμορφώθηκαν και δίδαξαν τους μαθητές της Α? Τάξης με τη χρήση Η/Υ είναι: η μαθηματικός κ. Χρυσάνθη Χάϊδα, η γεωλόγος κ. Ευγενία Μπάτζιου με Πιστοποίηση Α? Επιπέδου στα πλαίσια της πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. στην εκπαίδευση» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» (Γ? ΚΠΣ), η φιλόλογος κ. Αικατερίνη Μόμτσιου, (Α? ΕΠΙΠ ), ECDL (2 ενότητες), ο γεωπόνος κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης (Α? ΕΠΙΠ) Vellum Global και ο φιλόλογος κ. Σάββας Φράγκος.

Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση της ActionAid

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση της ActionAid, με τίτλο «One Goal»: ένα μάθημα για όλους . Ο στόχος ήταν να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχής μαθητών σε μάθημα που οργανώθηκε ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες του κόσμου που υποστηρίζουν την ActionAid. Οργανωτές της εκδήλωσης ήταν η θεολόγος κ. Περσεφόνη Λιάπη και ο μουσικός κ. Χρήστος Ξανθός.

 

 

16 Οκτωβρίου 2009

Παγκόσμια Ημέρα Τροφής,

Συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Τροφής, στα πλαίσια της ActionAid. Οργανωτές της εκδήλωσης ήταν η θεολόγος κ. Περσεφόνη Λιάπη και ο μουσικός κ. Χρήστος Ξανθός.

 

Δείτε ένα video από τη δράση.