ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

21 Ιουνίου 2012

Τελετή Αποφοίτησης της Γ' Τάξης

 

 

 

«Εκθέσεις Τεχνολογίας και Καλλιτεχνικών»

 

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά εκθέματα από την Έκθεση Τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της σχολικής χρονιάς υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού κ. Χρήστου Κοζαλάκη, Πολιτικού Μηχανικού. Οι επισκέπτες της έκθεσης βαθμολόγησαν τα έργα και στους νικητές απονεμήθηκε ειδικός τίτλος - βραβείο.

Φωτογραφίες:

 

Μαζί με την Έκθεση Τεχνολογίας οργανώθηκε και Έκθεση Καλλιτεχνικών, υπό την επίβλεψη της εκπαιδευτικού κ. Κωνσταντίνας Βλάχου, Καλλιτεχνικών.

Φωτογραφίες:

 

 

 

16 Μαΐου 2012

Απονομή Βεβαιώσεων

Η εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων αφορούσε στους μαθητές που συμμετείχαν σε σχολικά προγράμματα, καθώς και στο πρόγραμμα του Ερυθρού Σταυρού. 

 

 

10 Μαΐου 2012

Ασφαλής Χρήση του Διαδικτύου

Στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική εκδήλωση, με ομιλήτρια την κ. Μάριαμ Βαρβέρη, Ψυχολόγο και θέμα την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου. Την ομιλία παρακολούθησαν μαθητές της Γ' Τάξης και οργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο φιλόλογος κ. Σάββας Φράγκος.

25 Απριλίου 2012

Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση

της Action Aid

Το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου συμμετείχε στην εβδομάδα δράσης για την εκπαίδευση της Action Aid, με θέμα: «Δικαιώματα από την πρώτη μέρα. Εκπαίδευση και φροντίδα από την πρώιμη παιδική ηλικία». Οργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο μουσικός κ. Χρήστος Ξανθός, η γεωλόγος κ. Ευγενία Μπάτζιου και η πληροφορικός κ. Άννα Μιχαηλίδου.

Η δράση περιλάμβανε:

Παράδοση ψηφίσματος από αντιπροσωπεία μαθητών στο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου.  

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στον αύλειο χώρο του σχολείου στις 25 Απριλίου 2012. Τα παιδιά σχημάτισαν ουράνιο τόξο και ζωγράφισαν στο χαρτόνι και τον υπολογιστή, φτιάχνοντας αφίσες που εκτέθηκαν τόσο στην αυλή όσο και στο εσωτερικό του σχολείου.

Οργάνωση εκδηλώσεων την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, στον αύλειο χώρο του σχολείου, μαζί με την κλήρωση λαχνών ActionAid, που τυπώθηκαν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος.

 

 

 

06 Μαρτίου 2012

Ενδοσχολική Βία

 Σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις κατά της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. Οργανώτρια ήταν η πληροφορικός κ. Άννα Μιχαηλίδου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

01 Μαρτίου 2012

Αγωγή Υγείας

 Στα πλαίσια της Αγωγής Υγείας, διοργανώθηκε ενημερωτική συνάντηση της συνεργάτιδας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ Θεσ/νίκης κ. Χαλκίδου Σοφίας με μαθητές της Γ? Τάξης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου, με θέμα «Αναπαραγωγική Υγεία - Μεταδιδόμενα Νοσήματα». Οργανωτής ήταν ο φιλόλογος κ. Σάββας Φράγκος.

19 Ιανουαρίου 2012

Διαφυλική Αγωγή

Στα πλαίσια της Διαφυλικής Αγωγής, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της επισκέπτριας Υγείας, Συμβούλου Οικογενειακού Προγραμματισμού, με μαθητές της Γ Τάξης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου. Οργανωτής ήταν ο φιλόλογος κ. Σάββας Φράγκος. 

Σχολικές Γιορτές

 

Η γιορτή της 28 Οκτωβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της μαθηματικού, κ. Ισμήνης Πέτσουρα.

Φωτογραφίες από τη γιορτή:

 

Η γιορτή της 17 Νοέμβρη 2011, πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της γεωλόγου κ. Ευγενίας Μπάτζιου,  και της πληροφορικού κ. Άννας Μιχαηλίδου.

 

 

Δείτε το πρόγραμμα της γιορτής.