ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

 

 Μάιος - Ιούνιος 2018

Έκθεση Καλλιτεχνικών

Η έκθεση Καλλιτεχνικών, με έργα μαθητών του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια της κ. Κωνσταντίνας Βλάχου, καθηγήτριας Εικαστικών. 

 

 

 19 Μαΐου 2018

Συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου για την Ελπίδα

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 μαθητές, γονείς και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, συμμετείχαν στον 6ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός Ελπίδα.

 

 

 29 Απριλίου 2018

Συμμετοχή σε Δράσεις Εθελοντισμού

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 μαθητές, γονείς και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, συμμετείχαν στη δράση Let's do it Oreokastro, με σκοπό τον καθαρισμό-ευπρεπισμό του αλσυλλίου και του περιβάλλοντα χώρου του 1ου Γυμνασίου και του 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Συμμετείχε επίσης, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου, η αντιδημαρχία πρασίνου Δήμου Ωραιοκάστρου και φυσικά ο Δήμος. Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

 16 Ιανουαρίου 2018

Ενημερωτική συνάντηση:

«Αναπαραγωγική Υγεία &  Μεταδιδόμενα Νοσήματα»

Ενδοσχολική ενημερωτική συνάντηση  με τίτλο «Αναπαραγωγική Υγεία & Μεταδιδόμενα Νοσήματα». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της συνεργάτιδας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Θεσσαλονίκης κ. Μυλωνά Ευαγγελίας. και μαθητών της Γ Τάξης. Οργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο φιλόλογος κ. Σάββας Φράγκος.

 

 

 14 - 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι

Στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού του σχολείου μας και με την υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι συγκεντρώνοντας αντικείμενα από τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Συλλόγου Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα και τις αναδοχές της Actionaid.

 

Η αφίσα μας

 

 9 Δεκεμβρίου 2017

Συμμετοχή στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου

Η χορωδία του σχολείου μας έδωσε φως ΑΓΑΠΗΣ τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες αφιερωμένες στην ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ “ΕΛΠΙΔΑ”.