ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

«Τελικός 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas

Αθήνα 18 Μαρτίου 2017»

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου έλαβε μέρος στον τελικό του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas για μαθητές Γυμνασίου με τίτλο "Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου", με τους μαθητές: Διονύση Παπαϊωάννου, Μιχάλη Βουσβουκή και Νικόλαο Αρβανιτίδη. Συνόδευσε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης. 

 

«2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas - 5 Μαρτίου 2017»

Το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου έλαβε μέρος στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas για μαθητές Γυμνασίου με τίτλο "Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου", με δύο ομάδες και τους μαθητές:

1η ομάδα: Διονύσης Παπαϊωάννου, Μιχάλης Βουσβουκής, Νικόλαος Αρβανιτίδης,

2η ομάδα: Πέτρος Τζιαμπάζης, Κωσταντίνος Λάμπρου.

Η 1η ομάδα βραβεύτηκε με βραβείο και η 2η με έπαινο για τη συμμετοχή της.

 

«3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής - 10 Δεκεμβρίου 2016»

Το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου συμμετείχε στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής και συγκεκριμένα στο Διαγωνιστικό μέρος για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που διεχήχθει στο NOESIS, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. Συμμετείχαν οι μαθητές: Διονύσης Παπαϊωάννου της Β΄Τάξης και Νίκος Αρβανιτίδης, της Α' Τάξης, οι οποίοι βραβεύτηκαν με έπαινο.

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 - 2016

Το 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου συμμετείχε στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas, για μαθητές Γυμνασίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 02 Απριλίου 2016, με την ομάδα ρομποτικής που αποτελείται από τους μαθητές της Α' Τάξης, Διονύση Παπαϊωάννου, Μάριο Γράνη και Μιχάλη Βουσβουκή. Προπονήτρια της ομάδας ήταν η κ. Άννα Μιχαηλίδου, Πληροφορικής. Επιπρόσθετα, ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης συμμετείχε οργανωτικά στην προετοιμασία για το διαγωνισμό.

Η ομάδα ρομποτικής πέτυχε την 4η θέση ανάμεσα σε περίπου 85 ομάδες από όλη την επικράτεια.

Η αφίσα μας

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014 - 2015

Συμμετοχή στο διαγωνισμό Doodle 4 Google, το Μάρτιο του 2013, με σχεδίαση ενός doodle - το λογότυπο της Google - σχετικά με το θέμα "Η Ελλάδα μου".

Τα έργα των μαθητών: